Onduidelijkheid rond VDB groot nadeel: Moeilijk om zo match voor te bereiden
Gaan spelers en coach met elkaar verder?

Onduidelijkheid rond VDB groot nadeel: "Moeilijk om zo match voor te bereiden"

18-04-2015 23:55

We kondigden het eerder al aan: KV Oostende gaat voor volgend seizoen op zoek naar een nieuwe coach. Zeer vreemd, want huidig coach Fred Vanderbiest heeft kennelijk helemaal niet te horen gekregen dat hij weg moet. Meer nog, hij doet de verhalen af als gazettenpraat. Zijn spelers zijn echter toch niet overtuigd.

Vanderbiest kwam uit de lucht vallen toen hij het bericht las, want hij weet nog niets over de toekomst. "Ik heb het gelezen, maar ik heb niets gehoord. Zolang mijn baas Marc Coucke mij niets zegt blijft het allemaal gazettenpraat", reageert hij in het programma Stadion.

Frédéric Brillant wilde toch wat meer zeggen over het mogelijke vertrek van zijn coach. Oostende won dan wel met 2-0 van Westerlo, het nieuws heeft toch een invloed gehad op de voorbereiding van de spelers. "Wij lezen al die dingen op het internet of in de krant, het is moeilijk om op die manier een wedstrijd voor te bereiden. Maar de coach heeft gezegd dat hij wil doorgaan en het zou triest zijn als hij zou moeten vertrekken. We kennen hem namelijk al lang en we gaan blijven werken voor hem", klinkt het vastberaden.