Onduidelijkheid rond VDB groot nadeel: Moeilijk om zo match voor te bereiden

Onduidelijkheid rond VDB groot nadeel: "Moeilijk om zo match voor te bereiden"

Gepubliceerd: zaterdag 18 april 2015 om 23:55za 18-04-2015 om 23:55

We kondigden het eerder al aan: KV Oostende gaat voor volgend seizoen op zoek naar een nieuwe coach. Zeer vreemd, want huidig coach Fred Vanderbiest heeft kennelijk helemaal niet te horen gekregen dat hij weg moet. Meer nog, hij doet de verhalen af als gazettenpraat. Zijn spelers zijn echter toch niet overtuigd.

Vanderbiest kwam uit de lucht vallen toen hij het bericht las, want hij weet nog niets over de toekomst. "Ik heb het gelezen, maar ik heb niets gehoord. Zolang mijn baas Marc Coucke mij niets zegt blijft het allemaal gazettenpraat", reageert hij in het programma Stadion.

Frédéric Brillant wilde toch wat meer zeggen over het mogelijke vertrek van zijn coach. Oostende won dan wel met 2-0 van Westerlo, het nieuws heeft toch een invloed gehad op de voorbereiding van de spelers. "Wij lezen al die dingen op het internet of in de krant, het is moeilijk om op die manier een wedstrijd voor te bereiden. Maar de coach heeft gezegd dat hij wil doorgaan en het zou triest zijn als hij zou moeten vertrekken. We kennen hem namelijk al lang en we gaan blijven werken voor hem", klinkt het vastberaden.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws