Pandoering voor Genk slaat diepe wonden: Dit doet heel veel pijn
Genkenaars verlaten Mechelen als geslagen honden

Pandoering voor Genk slaat diepe wonden: "Dit doet heel veel pijn"

18-04-2015 23:35

Racing Genk leek in de eerste twee wedstrijden één van de topfavorieten voor Play-Off 2, maar het vertrouwen heeft na de 4-0 in Mechelen een flinke knauw gekregen. Malinwa is nu duidelijk de topfavoriet in de groep, Genk moet hopen dat het zich snel herpakt.

Het is al geen topseizoen voor een ploeg die toch elk seizoen Europees voetbal ambieert, maar de wedstrijd tegen Mechelen was toch wel een triest dieptepunt en een stevige klap voor de fans. De Limburgers speelden zielloos en werden simpel opgerold door een veel frisser spelende thuisploeg. De onervaren Siebe Schrijvers zag niet veel ballen en beseft dat dit een wanprestatie was.

"Dit doet heel veel pijn", zegt hij aan Sporza. "We moeten nu al aan volgende week denken. We willen een goeie prestatie afleveren, want vandaag was het niet wat we verwacht hadden. We hebben niet meer alles in eigen handen. We moeten nu hopen dat KV Mechelen punten laat liggen. Volgende week winnen is een must. We moeten proberen vanaf nu alles te winnen en dan zien we wel.", aldus de jonge spits.