Ook ploeggenoten zijn vol lof over Rode Duivel bij Manchester United
Maroune Fellaini speelde een dijk van een wedstrijd tijdens de stadsderby

Ook ploeggenoten zijn vol lof over Rode Duivel bij Manchester United

13-04-2015 11:27

Marouane Fellaini kreeg zondagavond heel wat lof van de supporters, maar ook van zijn teamgenoten. Terecht, want Fellaini speelde een beresterke wedstrijd in de derby tegen Manchester City. Ploeggenoot Ashley Young was onder de indruk. Dat staat te lezen op de website van Het Nieuwsblad.

"Fellaini was gewoon geweldig", vertel zijn ploegmaat Young aan Manchester United TV. "Weinig mensen kunnen hem aan. Ik heb dat al eerder gezegd en het is nog steeds waar. Fellaini speelt eigenlijk al sinds zijn komst hier erg goed, maar door de omstandigheden kon hij zich nog niet bewijzen."
"Ik denk niet dat Yaya Touré niet met plezier achter hem aan gelopen heeft, maarja hij had geen keuze hé. Een Fellaini die zijn dagje heeft, is bijna onhoudbaar."

Ook Chris Smalling, nog een teamgenoot van Fellaini, sprak na de wedstrijd vol lof over hem. "Niemand kan een echt antwoord op zijn spel geven. Hij heeft al verschillende tegenstanders een hoop werk bezorgd. Ze hebben soms twee verdedigers nodig om hem alleen te kunnen dekken, dat geeft ons natuurlijk meer ruimte. Hij is fantastisch."

De Rode Duivel was even weer heer en meester op het veld. Fellaini gaf assists en tekende zelf voor de 2-1 met een fraaie kopbalgoal. Of Fellaini nu wel of niet buitenspel stond zal hem worst wezen. Manchester United domineerde Manchester City en stuurde de buren terug naar huis met een 4-2 nederlaag aan hun broek.