Praet en Simons slaan de handen in elkaar voor een opmerkelijke actie
Volgende speeldag is er de actie: 'scoren tegen kanker.'

Praet en Simons slaan de handen in elkaar voor een opmerkelijke actie

13-04-2015 10:48

Volgend weekend mogen we ons hopelijk aan veel doelpunten verwachten. Elk doelpunt is namelijk geld waard. De Pro League wil op deze manier 'Kom op tegen Kanker' steunen en zal 2.500 euro storten voor elke goal die in eerste klasse gescoord wordt. Dennis Praet en Timmy Simons vinden het alvast een goed idee.

"Op het veld zijn we rivalen, maar het komende weekend strijden we samen. Want dan gaan we Scoren tegen Kanker." Met deze woorden openen Praet en Simons het reclamefilmpje van 'Kom op tegen Kanker'. De twee targetspelers van respectievelijk Anderlecht en Club Brugge zeten hun schouders onder deze actie en roepen iedereen op mee te doen.

Voor elke goal die er in Eerste Klasse gescoord wordt zullen de clubs dus geld betalen, maar Praet en Simons vragen ook aan alle andere voetbalclubs om de actie te steunen. "Ga je voetballen dit weekend? Doe dan mee en scoor tegen kanker."

Alle clubs uit België kunnen meedoen aan deze actie. Van nationale reeksen tot cafévoetbal of zelfs tafelvoetbal. De clubs kunnen zelf het gescoorde bedrag per gescoorde doelpunten kiezen.

Meer informatie kan u hier vinden.