Toen ik mocht invallen dacht ik aan de moeilijke periode die ik meemaakte
Doelman mag eindelijk nog eens spelen

"Toen ik mocht invallen dacht ik aan de moeilijke periode die ik meemaakte"

12-04-2015 11:52

KV Mechelen nam vorige week afscheid van Wouter Biebauw. De doelman vertrekt deze zomer naar Oostende en kreeg in de wedstrijd tegen Waasland-Beveren een applauswissel. Zijn vervanger Anthony Moris staat vanaf dit weekend onder de lat bij de Mechelaars.

Die Moris beleefde afgelopen seizoen nochtans geen al te beste periode. In de Gazet van Antwerpen keek de doelman nog één keer achterom. "Toen ik mocht invallen dacht ik aan de moeilijke periode die ik meemaakte tussen de dag dat ik mijn contract verbrak bij Standard en de dag dat ik tekende bij KV Mechelen. Omdat Standard de documenten te laat doorstuurde, zat ik al die tijd zonder club. Vier maanden heb ik individueel moeten trainen. Gelukkig is het allemaal niet voor niets geweest. Zo zie je maar dat hard werken altijd wordt beloond."

De ex-Standarddoelman is overigens heel blij dat hij bij Mechelen terecht is gekomen. "KV Mechelen verschilt van sfeer niet echt veel van mijn ex-club Standard. Ik vind hier waarden terug die ik belangrijk vind in de voetbalwereld: het familiale gevoel, het nauwe contact met de supporters en vooral de passie voor het voetbal. KV is misschien kleiner als Standard maar dat is omdat ze het zo graag hebben. Bij KV blaast men niet hoog van de toren maar werkt men hard om zijn doelen te bereiken. Dat past bij mijn karakter", aldus Moris.