Macedonisch international van Essevee denkt aan vertrek: Nieuwe uitdaging
Trajkovski vertrekt bij Essevee

Macedonisch international van Essevee denkt aan vertrek: "Nieuwe uitdaging"

11-04-2015 09:26

Zulte Waregem is al bezig aan volgend seizoen en gaf enkele spelers te weten dat op het einde van het seizoen de club mogen verlaten. Ook Aleksandar Trajkovski kreeg te horen dat hij op zoek mag gaan naar een nieuwe club.

'Ik ben hier al vier jaar. Het is misschien beter dat ik voor een nieuwe uitdaging ga’, zegt hij in Het Nieuwsblad. "Ik heb mogelijkheden in België en in het buitenland. Ik ken geen vraagprijs, mijn manager doet zijn werk.'

De Macedoniër heeft zo zijn eigen idee over waar hij het liefst zou spelen. "Het liefst zou ik natuurlijk in een grote competitie spelen, in Italië of Spanje of Engeland. Vroeger kon ik niet naar Engeland, nu wel omdat ik al voldoende interlands heb gespeeld."

De Macedonische flankaanvaller werd in 2011 overgenomen van NK Inter Zapresic en was er zijn eerste twee seizoenen bij Zulte Waregem basisspeler. Vorig seizoen werd hij uitgeleend aan KV Mechelen, maar kon hij geen contract versieren. Ook dit seizoen kon Trajkovski, ondanks heel wat speelminuten, niet volledig doorbreken bij Essevee.