Romeinse Rode Duivel tekende onder dwang een contract: Juventus gaf 20 miljoen
Nainggolan kon naar verschillende topclubs

Romeinse Rode Duivel tekende onder dwang een contract: "Juventus gaf 20 miljoen"

08-04-2015 17:10

Massimo Cellino heeft een opvallende bekentenis gemaakt in de Italiaanse media. De gewezen voorzitter van Cagliari pakt uit met opvallend transfernieuws. Of beter gezegd, de gesprekken mondden toen niet uit in een lucratieve transfer want vele internationale topclubs rekenden op de diensten van Radja Nainggolan.

Cellino weigerde enkele jaren geleden een monsterbod van zowel Zenit Sint-Petersburg alsook eentje van Juventus voor Nainggolan. De Russen boden een bedrag van liefst 30 miljoen euro, terwijl de Oude Dame een slordige 20 miljoen veil had voor de Rode Duivel. Daar heeft Cellino nu ongetwijfeld wel spijt van.

Nainggolan bleef echter bij Cagliari, maar Cellino tekende een opvallende constructie uit. "Nainggolan verlengde toen echter zijn contract bij Cagliari. Ook PSG en Manchester City wilden hem, maar ik zorgde voor een deal met Roma. Ik heb hem wel moeten dwingen. Nainggolan bleef nog voor 50 procent eigendom van Cagliari. Wij hebben dus het beslissingsrecht wat zijn toekomst betreft. De andere helft wist AS Roma los te weken."