Wonderkind vertoont vedettegedrag en bezorgt Real Madrid nu al hoofdpijn
Zidane is zijn gedrag zat en zet hem op de bank

Wonderkind vertoont vedettegedrag en bezorgt Real Madrid nu al hoofdpijn

08-04-2015 12:57
16

Real Madrid heeft het beste voor met Martin Odegaard, maar het talent ziet dat toch iets anders. De Noor maakt deel uit van Real Madrid Castilla, het B-team, maar daar zou hij niet goed in de groep liggen. Zelfs daar is hij zijn basisplaats kwijtgeraakt.

Het veelbelovende talent kwam in januari over van het Noorse Stromsgodset. Zinedine Zidane, de trainer van Real Madrid Castilla, heeft de zestienjarige pupil al twee duels op de bank gezet. AS meldt dat Odegaard een ongemotiveerde indruk maakt en weinig moeite doet om zich in de groep te mengen. Volgens eerdergenoemd medium weigert Odegaard zelfs mee te trainen met de beloften. Hij zou alleen op komen dagen op de vooravond van een wedstrijd. 

Bij zijn transfer werd de afspraak gemaakt dat hij vijf dagen per week mee zou mogen trainen met het elftal van Carlo Ancelotti. Maar Zidane heeft al meerdere pogingen gewaagd om Ødegaard en zijn ouders ervan te overtuigen dat hij zich beter eerst in het B-team kan ontwikkelen, tot op heden tevergeefs.