Refaelov niet onder de indruk: Ik ben ook geen kind meer, hé
Refaelov - De Camargo

Refaelov niet onder de indruk: "Ik ben ook geen kind meer, hé"

07-04-2015 10:06

Lior Refaelov besliste maandag de wedstrijd tegen Standard met twee strafschoppen. De middenvelder van Club Brugge schoot oog in oog met Yohann Thuram steevast raak. Igor De Camargo probeerde daar op een lepe wijze nog alles aan te veranderen, maar dat lukte de aanvaller niet.

Vlak voor Refaelov wilde aanleggen voor de strafschop, riep De Camargo de Israëliër nog enkele woorden toe. "'Je gaat missen, je gaat missen', beet De Camargo me toe bij de tweede strafschop", aldus de doelpuntenmaker na afloop van de wedstrijd. "Ik probeerde me af te sluiten, maar omdat hij zo dicht bij me stond, hoorde ik het toch."

Uiteindelijk faalde Refaelov niet vanop elf meter. Extra druk voelde de middenvelder alvast niet. "Ik word deze maand 29 jaar, ik ben geen kind meer", onderstreept Refaelov in Het Belang van Limburg. "Die druk kan ik aan, ik houd er zelfs van."

Bij de tweede strafschop zat Standard-doelman Thuram er dicht bij Refaelovs trap. Daar heeft de Israëlisch international een verklaring voor. "Ik was van plan de andere hoek te nemen, maar op het laatste moment besloot ik toch opnieuw de linkerhoek te kiezen", bekent Refaelov. "Als Thuram iets sneller vertrekt, heeft hij hem. Het was heel close. Maar wie geeft daarom?"