Riga selecteert enkele verrassende namen, Preud'homme moet puzzelen
Selecties voor Club Brugge - Standard

Riga selecteert enkele verrassende namen, Preud'homme moet puzzelen

05-04-2015 18:49

Maandagnamiddag om 14u30 spelen Club Brugge en Standard tegen elkaar. Voor de troepen van Michel Preud'homme is de komst van Standard al meteen een lastige horde op de weg naar de titel.

En dan is er ook nog eens slecht nieuws voor Blauw-Zwart. Preud'homme kan immers geen beroep doen op Thomas Meunier. De rechtsachter moest eerder al afzeggen voor de Rode Duivels en is nog steeds herstellende. Ook Oscar Duarte is niet beschikbaar, de Costa Ricaan liep tijdens de interland Costa Rica – Paraguay een scheurtje op in de dij.

Collega José Riga heeft in zijn kern plaats voor enkele opvallende namen. Aanvaller Imoh Ezekiel is hersteld van zijn spierscheur enm aakt, vroeger dan verwacht, zijn rentree in de selectie van de Luikenaars, maar de opvallendste naam is toch wel die van Jonathan Legear. De ex-Rode Duivel is blijkbaar goed bezig en wordt daarvoor beloond met een plaatsje in de kern. Of krijgen we hem zelfs te zien op het veld?

De volledige selecties:

Club Brugge: 
Ryan, Kujovic, Dioudis, de fauw, Denswil, Mechele, De Bock, Bolingoli, Simons, Silva, Claudemir, Vormer, Gedoz, Coopman, van den Buijs, Reuten, Refaelov, De Sutter, Izquierdo, Dierckx en Oulare

Standard:
Thuram, Kawashima, Pirard, Andrade, Arslanagic, Milec, Scholz, Teixeira, Van Damme, Carcela, De Sart, Enoh, Trebel, Faty, Legear, Mujangi Bia, Ono, Louis, De Camargo en Ezekiel