Het wordt dan toch geen blij weerzien met de supporters van RSCA en Gillet

Het wordt dan toch geen blij weerzien met de supporters van RSCA en Gillet

Gepubliceerd: zaterdag 4 april 2015 om 13:27za 04-04-2015 om 13:27

Het ziet er voorlopig niet naar uit de supporters van Anderlecht Guillaume Gillet terug zullen zien in het Astridpark. De middenvelder van Anderlecht speelt momenteel op huurbasis voor het Franse Bastia. Zijn huidige club zou Gillet definitief willen vastleggen.

In de zomer van 2014 nam Gillet afscheid van Anderlecht. De 31-jarige middenvelder aasde al eventjes op transfers en mocht op interesse rekenen van verschillende Franse ploegen. Uiteindelijk trok Bastia aan het langste eind. De Franse club legde Gillet vast met een huurcontract van één jaar en de optie om hem nadien definitief over te nemen.

Eenmaal Bastia zeker is van het behoud, zou het de aankoopoptie van Gillet willen lichten. Behoud zo normaalgezien geen probleem mogen zijn. Bastia staat op vijf punten van de laatste degradatieplaats (RC Lenz en FC Metz degraderen al zeker) en onderaan ligt alles nog heel dicht bij elkaar.


De transfersom zou zo een 500.000 euro bedragen omdat Anderlecht beloofd had aan Gillet om mee te werken aan zijn transfer. Gillet speelde tot nu toe al 35 wedstrijden voor Bastia en volgende week staat zelfs tegenover PSG in de finale van Franse Ligabeker.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws