Spelers van Cercle vechten nu voor de basis: Iedereen wil een plaats afdwingen
Dhaene over Van Wijk

Spelers van Cercle vechten nu voor de basis: "Iedereen wil een plaats afdwingen"

03-04-2015 16:25

Cercle Brugge is aan een enorm slecht seizoen bezig en rekent op Dennis Van Wijk om hen in eerste klasse te houden. De Nederlander maakte in zijn eerste weken bij de Vereniging al meteen indruk op de spelers.

Zo was Kristof D'Haene vol lof over zijn nieuwe coach. "Ik kan mij helemaal vinden in de aanpak van de nieuwe trainer. Hij zegt wat hij denkt. Het komt er op een directe manier uit, maar het is wel om je beter te maken", zegt hij in Het Nieuwsblad.

"Arnar Vidarsson was anders. Hij probeerde altijd positief te blijven, maar we zijn nu op een punt gekomen dat er moet gezegd worden wat er fout is. Dat doet deze trainer dan ook", aldus D'Haene.

"Er wordt scherper getraind en iedereen wil een plaats afdwingen. Het systeem werd aangepast naar een 4-4-2, maar ik hoop toch dat ik er bij zal zijn. Aan de eindronde met de tweedeklassers denken we nog lang niet. Ook niet aan de toekomst trouwens. Ik heb nog een contract van één jaar, maar dat is nu niet belangrijk. Dit is geen moment om daarmee bezig te zijn."