Toekomst Vossen onzeker: Alle pistes liggen terug open
Genk reageert op zaak-Vossen

Toekomst Vossen onzeker: "Alle pistes liggen terug open"

01-04-2015 18:05

Waar ligt de toekomst van Jelle Vossen? De aanvaller van KRC Genk wordt dit seizoen verhuurd aan Middlesbrough. De Engelse tweedeklasser had tot dinsdagavond de tijd om Vossen definitief over te kopen, maar maakte daar geen gebruik van. Volgens Genk 'liggen alle pistes terug open'.

Middlesbrough bedong afgelopen zomer een aankoopoptie in het huurcontract van Vossen. Op die manier zouden de Engelsen een voorkeursrecht verkrijgen om de aanvaller voor een bepaalde geldsom definitief over te nemen. De deadline van die aankoopoptie liep dinsdagavond echter af. Daardoor verliest de Engelse tweedeklasser het voorkeursrecht.

Hoe ziet de toekomst van Vossen er dan uit? In principe kan de aanvaller nog steeds gekocht worden door Middlesbrough. De Engelsen moeten nu wel afrekenen met eventuele concurrenten. Iedere club is nu vrij om een bod uit te brengen. Indien er geen geïnteresseerde clubs opdagen, keert Vossen gewoon terug naar Genk. "Op korte termijn zal er een gesprek plaatsvinden om af te toetsen wat de wensen en verwachtingen van beide partijen en de mogelijkheden voor de toekomst zijn", klinkt het op de officiële website van Genk.