Mathijssen is niet echt onder de indruk van twee Play-Off 1-ploegen
Dit weekend gaat Play-Off 1 definitief van start

Mathijssen is niet echt onder de indruk van twee Play-Off 1-ploegen

01-04-2015 09:52

Play-Off 1 staat voor de deur en dan is het altijd weer tijd om enkele analisten naar hun mening te vragen. Het Belang van Limburg stak zijn licht op bij Jacky Mathijssen.

Naast de verwachte ploegen zullen ook Sporting Charleroi en KV Kortrijk hun opwachting maken in Play-Off 1. Mathijssen is echter niet onder de indruk van beide clubs. "Beide ploegen hebben hun prijs al op zak. Ze krijgen nu een mooie competitie als toetje. Het is een nadeel als je op een van de eerste drie speeldagen naar Charleroi of Kortrijk moet, maar daarna verwacht ik dat ze een terugval krijgen."

Mathijssen had het ook nog uitgebreid over zijn ex-club Charleroi. De Zebra's kenden een uitstekend seizoen en willen graag nog eens uitpakken met een straffe stunt. "De vijfde plek geeft mogelijk nog recht op Europees voetbal. Ik denk dat Charleroi het zal halen. Daar zit de wil om te presteren tegen Anderlecht en Standard net iets dieper. Bij Kortrijk leeft alleen de match tegen Club Brugge", aldus Mathijssen aan Het Belang van Limburg.