Tijdens de zomer gaat Nederlander Standard opnieuw kopzorgen bezorgen
Huurling keert terug naar Luik

Tijdens de zomer gaat Nederlander Standard opnieuw kopzorgen bezorgen

31-03-2015 21:27

De kans dat u nog weet dat Danny Verbeek een speler is van Standard, is mogelijk klein. De Nederlander speelde immers nog minuut voor de Rouches. Standard verhuurde hem dit seizoen aan FC Utrecht, maar die club heeft de aanvaller niet langer nodig.

Verbeek brak door bij de Nederlandse tweedeklasser FC Den Bosch. Daar plukte Standard hem in 2012 weg. De Rouches leenden Verbeek meteen uit. Twee seizoenen was de aanvaller actief voor NAC Breda. Dit seizoen huurde FC Utrecht Verbeek.

Een succes werd de verhuurperiode aan FC Utrecht niet. Daarvoor zorgde een hardnekkige rugblessure. Ondertussen heeft FC Utrecht laten weten volgend seizoen geen beroep meer te willen doen op de diensten van Verbeek. "De koopoptie die FC Utrecht heeft op de van Standard Luik gehuurde Danny Verbeek wordt niet gelicht", klinkt het bij de Nederlandse eersteklasser.

Deze zomer komt Verbeek dus terug naar Standard, maar ook daar lijkt hij geen toekomst te hebben. De Rouches moeten dus een nieuwe oplossing zoeken voor de Nederlander.