Bayern-directeur draait 180 graden: We kunnen honderd miljoen betalen

Bayern-directeur draait 180 graden: "We kunnen honderd miljoen betalen"

Gepubliceerd: maandag 30 maart 2015 om 15:49ma 30-03-2015 om 15:49

Bayern München sluit niet uit dat het in de toekomst honderd miljoen euro neerlegt voor één speler. Dat zegt bestuurslid Jan-Christian Dreesen in een onderhoud met Kicker.

In de zomer van 2012 legde Der Rekordmeister veertig miljoen neer voor Athletic de Bilbao-middenvelder Javi Martinez, een record voor Bayern München. Maar Dreesen wil op den duur concurreren met clubs als Real Madrid, Barcelona en Manchester United.

De Madrilenen betaalden afgelopen zomer bijvoorbeeld honderd miljoen euro aan Tottenham Hotspur voor Gareth Bale. United, de club van trainer Louis van Gaal, reserveerde een bedrag van ruim zeventig miljoen euro voor Angel Di Maria.

"Het zou naïef zijn als ik zou zeggen dat Bayern nooit honderd miljoen euro zou willen betalen voor een speler. Dus ja, het zou zo kunnen zijn dat wij ook een dergelijk bedrag vrijhouden voor een individu. Het moet dan wel een weloverwogen investering zijn. We willen niet zomaar iemand kopen. Een speler moet wel echt bij een club als Bayern München passen."

Het zijn opvallende uitspraken, aangezien Dreesen eind 2014 nog duidelijk maakte dergelijke hoge bedragen te hekelen. "Daar doen wij niet aan mee", zei hij toen tegen Bild.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws