Geblesseerde middenvelder bracht Gent op het juiste spoor voor toptransfer
Hajradinovic over Simon

Geblesseerde middenvelder bracht Gent op het juiste spoor voor toptransfer

28-03-2015 07:54

Moses Simon heeft de Jupiler Pro League met storm veroverd. De nieuwe flankaanvaller van Gent verbaasde vriend en vijand met zijn kwaliteiten en lijkt nu al dé toptransfer van dit seizoen te zijn. Zijn transfer gebeurde echter niet zomaar.

Simon kwam samen met Haris Hajradinovic over van het Slowaaske AS Trencin. De Gentenaren hadden in het begin echter enkel Hajradinovic op het oog en kwamen bij een scouting van de Bosniër ook de kwaliteiten van Simon tegen.

"AA Gent is naar de laatste twee wedstrijden voor de winterstop komen kijken, tegen Senica en Myjava", zegt Hajradinovic in Het Nieuwsblad "Ik scoorde in beide wedstrijden en speelde goed. AA Gent was op zoek naar een scorende nummer tien, dus een betere indruk kon ik niet maken. Ik heb met mijn manager overlegd en we vonden dit een ideale stap in mijn carrière."

"Meneer Louwagie heeft nadien ook mijn advies gevraagd over Moses Simon: ik vertelde hem dat het een goede speler was met een goede mentaliteit, sterk één tegen één, snel en tweevoetig", aldus de Bosniër.