Spitsennood zorgt voor vervroegde terugkeer van uitgestoten Keita bij Lierse
Keita terug bij Lierse

Spitsennood zorgt voor vervroegde terugkeer van uitgestoten Keita bij Lierse

26-03-2015 12:08

Mede door de slechte resultaten en onder andere het noodgedwongen vertrek van enkele sleutelspelers lijkt de sfeer bij Lierse al het hele seizoen niet echt top te zijn. Dat uitte zich twee weken geleden met een incident op training tussen Alhassane Keite en Rami Bensebaini, al lijkt dat nu opgelost te zijn.

"Dat is inmiddels een afgesloten hoofdstuk", zegt trainer Olivier Guillou in Het Laatste Nieuws. "Keita heeft zich bij de technische staf en zijn ploegmaats geëxcuseerd én -belangrijk- die excuses werden ook aanvaard."

De spits kreeg dan ook goed nieuws te horen. "Hij behoort dus opnieuw tot de selectie. Dat we vooraan momenteel geen overschot hebben en Keita dus nog goed kunnen gebruiken, was uiteraard een factor die we in overweging hebben genoemen. Maar laat het duidelijk zijn dat dit niet de enige reden is waarom we hem er weer bij namen."

Stage

De Pallieters werken momenteel een stage af in het Nederlandse Hoenderlee en die lijkt helemaal naar wens te verlopen. "Het voornaamste doel van dit oefenkamp is wat meer efficiëntie in ons aanvalsspel te krijgen. Verder proberen we in een geïsoleerde omgeving de cohesie binnen de ploeg te versterken."