Musonda Junior laat zich uit over een mogelijke terugkeer naar de JPL
Hij speelt momenteel bij de beloften van Chelsea

Musonda Junior laat zich uit over een mogelijke terugkeer naar de JPL

25-03-2015 12:33

Charly Musonda heeft zich in een gesprek met L'Avenir uitgesproken over zijn toekomst. De voormalige speler van RSC Anderlecht denkt niet aan een terugkeer naar de Belgische Jupiler Pro League.

Musonda stond vorig jaar in de belangstelling van Anderlecht, maar Paars-Wit viste uiteindelijk achter het net. De Belgische belofteninternational maakt momenteel het mooie weer bij de jeugd van Chelsea en daar heeft hij helemaal geen problemen mee. "Chelsea is een Europese topclub en ik kan er op mijn achttiende meetrainen met topspelers en dat onder leiding van iemand als José Mourinho. Een trainer die de Champions League al won."

"Ik heb van niets spijt, ook niet nu Anderlecht zoveel kansen geeft aan jonge spelers", vervolgt Musonda zijn verhaal aan L'Avenir. "Ik ben blij dat ze het zo goed doen in de Youth League. Ik heb nog veel contact met spelers van Paars-Wit. Een uitleenbeurt aan Anderlecht? Daar zijn nooit contacten over geweest en waarom zou ik er terugkeren nadat ik er twee jaar geleden ben vertrokken? Mijn toekomst ligt bij Chelsea."