'Rij wordt langer voor gewilde Braziliaan, Van Gaal heeft opeens beste papieren'

'Rij wordt langer voor gewilde Braziliaan, Van Gaal heeft opeens beste papieren'

Gepubliceerd: woensdag 25 maart 2015 om 12:35wo 25-03-2015 om 12:35

FC Barcelona-rechtsback Dani Alves, wiens contract komende zomer afloopt, staat hoog op de verlanglijstjes van diverse Europese topclubs. Dat meldt het Spaanse Sport.

De 31-jarige Braziliaan kan een nieuw aanbod van de Catalaanse grootmacht verwachten, aangezien de club hem niet gratis de deur uit willen laten lopen. Maar trainer Luis Enrique ziet hem het liefst ook volgend jaar nog in het shirt van Barça, al liggen er een hoop kapers op de kust.

Liverpool, Manchester United, Paris Saint-Germain, Juventus, Borussia Dortmund en Internazionale worden genoemd als mogelijke nieuwe werkgever. Naar verluidt zou United, de ploeg van Louis van Gaal, de beste papieren hebben om Alves in te lijven. United zou bereid zijn hem een vorstelijk salaris aan te bieden. Bij Barcelona, waar hij sinds 2008 onder contract staat, verdient hij ruim negen miljoen euro. 

De vleugelverdediger is met Barcelona bezig aan een sterk seizoen. Afgelopen weekeinde werd Real Madrid met 2-1 naar huis gestuurd. De formatie van Enrique staat met 68 punten bovenaan, gevolgd door de Madrilenen met 64 punten. Paris Saint-Germain was aanvankelijk de grote favoriet voor zijn komst.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws