Sommigen beweren dat mijn salaris een transfer bemoeilijkt, maar dat klopt niet
Waar speelt Thomas Kaminski volgend seizoen?

"Sommigen beweren dat mijn salaris een transfer bemoeilijkt, maar dat klopt niet"

25-03-2015 11:15

Terwijl de spelersgroep zijn wonden likt na de verloren bekerfinale en zich richt op het behalen van de titel, is het bestuur al volop bezig met het afwikkelen van overbodige contracten.

Zo werd gisteren beslist dat huurlingen Rolando en Marin na het seizoen opnieuw mogen beschikken. Vorige week al liet de club weten dat het bereid is het nodige verlies te incasseren bij de doorverkoop van Luka Milivojevic aan Olympiakos. Een van de spelers voor wie ook druk naar een oplossing wordt gezocht, is Thomas Kaminski. De doelman maakte zich vorig seizoen onmogelijk, en is inmiddels voorbijgestoken in de pikorde door Davy Roef.

Zelf doet Kaminski het meer dan behoorlijk bij Anorthosis Famagusta in Cyprus, maar hij laat tegenover Sudpresse alle opties open. "Misschien trek ik definitief naar Famagusta, maar het kan ook zijn dat ik in Spanje of Engeland ga voetballen. Wie weet blijf ik zelfs gewoon bij Anderlecht. Eerlijk? Op dit moment weet ik helemaal nog niet waar mijn toekomst ligt. Sommigen beweren dat mijn salaris een transfer bemoeilijkt, maar dat klopt niet. Mijn loon zal een transfer nooit in de weg staan."