Iedereen was er voortdurend over bezig dat ik elke match uitviel

"Iedereen was er voortdurend over bezig dat ik elke match uitviel"

Gepubliceerd: donderdag 19 maart 2015 om 19:00do 19-03-2015 om 19:00

Club Brugge verdedigt donderdagavond een 2-1 voorsprong tegen het Turske Besiktas. Als de Bruggelingen de hel van Istanbul overleven, staan ze voor het eerst in twintig jaar nog eens in de halve finale van een Europese beker.

Bij Club Brugge zijn ze dus uiterst gemotiveerd om een goede prestatie neer te zetten en niet in het minst Obbi Oulare. De spits, die de laatste tijd een opmerkelijke evolutie meemaakt, krijgt wellicht speelkansen van coach Preud'homme. Oulare, die tot voor kort nog het verwijt kreeg dat hij fysiek te kort kwam, kan tegenwoordig (eindelijk) 90 minuten aan.

Zo speelde hij afgelopen weekend 90 minuten in de gewonnen wedstrijd tegen Westerlo. Een deugddoende prestatie voor de zoon van ex-Genkspeler Mike Origi. "Dat was heel belangrijk voor mij", vertelt Oulare in Het Nieuwsblad. "Ik was blijer om die 90 minuten dan om mijn goal. Iedereen was er voortdurend over bezig dat ik elke match uitviel, zelfs mijn pa. Dat was niet slecht bedoeld, maar ik werd het wel een tikje beu. Daarom was ik zo boos dat ik in de 85ste minuut tegen Westerlo krampen kreeg. Ik voel wel dat ik fysiek evolueer", aldus de jonge spits.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

@voetbalprimeurbe

Dit zijn de beste elf van de voorbije week! Wie was de beste volgens jou? ##jpl ##rscanderlecht ##rsca ##voetbal ##beerschot ##clubbrugge ##krcgenk ##aagent

♬ Deep End - Fousheé

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws