IJslandse veteraan gunt zijn vaderland nog een mooie dienst

IJslandse veteraan gunt zijn vaderland nog een mooie dienst

Gepubliceerd: woensdag 18 maart 2015 om 16:46wo 18-03-2015 om 16:46

Eidur Gudjohnsen heeft zijn landgenoten een uitbarsting van vreugde bezorgd. De IJslander maakte bekend dat hij opnieuw international wil worden. Meer nog, de IJslandse voetbalbond heeft al een visum aangevraagd voor de sterspeler zodat hij probleemloos mee kan naar Kazachstan. 

IJsland neemt het in de kwalificatiematch voor het Europees Kampioenschap op tegen Kazachstan. De IJslandsers verslikten zich deze morgen bijna in hun koffie toen ze te lezen kregen dat Eidur Gudjohnsen opnieuw deel uitmaakt van Our Boys. De voormalige speler van Chelsea, FC Barcelona en Club Brugge maakte dat bekend in de IJslandse media

De laatste wedstrijd van Gudjohnsen bij de IJslanders dateert van de baragematchen tegen Kroatië in 2014. De niet-kwalificatie voor het Wereldkampioenschap in Brazilië bespoedigde bij Gudjohnsen de beslissing om te stoppen als international. Maar de IJslander komt terug op zijn beslissing. Vorige zomer vertrok Gudjohnsen uit het Jan Breydelstadion en ging voor het Engelse Bolton spelen. Daar vond de spits zijn draai en ondertussen is hij uitgegroeid tot de topscorer van de tweedeklasser. Hij scoorde ondertussen vier doelpunten in twintig wedstrijden. 

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws