Manager spreekt over goudhaantje: We moeten respect tonen voor Wolfsburg
De Koster wil niet te ver vooruit lopen op transfer De Bruyne

Manager spreekt over goudhaantje: "We moeten respect tonen voor Wolfsburg"

18-03-2015 16:34

Kevin De Bruyne is 'hot', de Rode Duivel speelt zich in de kijker van de Europese scouts. De clubs staan in de rij om de Gentenaar binnen te halen, maar voorlopig ziet het er niet naar uit dat De Bruyne zijn club zal verlaten. Dat liet zijn manager Patrick De Koster weten aan Q-music.

De fans van Wolfsburg mogen (even) gerust zijn. Hun sterspeler zal ook volgend seizoen in de Volkswagen Arena schitteren. De manager van De Bruyne gaat bij Q-music in op het astronomische prijskaartje van 60 miljoen euro voor de Rode Duivel. "Dat is misschien overdreven. We moeten dat met een korreltje zout nemen. Maar er is wel interesse voor hem, dat kunnen we niet ontkennen", verklaarde De Koster.

Wolfsburg hoopt een team te bouwen rond de geniale Belg. Net zoals Eden Hazard bij Chelsea, is De Bruyne de absolute aanjager in het elftal. De voorbije weken imponeerde De Bruyne nog tegen onder meer Inter Milaan. Toch loopt De Koster nog niet ver vooruit op een mogelijke transfer. "Wolfsburg haalde ons uit een penibele situatie bij Chelsea vorig seizoen. En ze zijn op weg naar de Champions League. Dat speelt allemaal mee. We zullen wel zien waar hij volgend seizoen speelt. We moeten respect tonen tegenover Wolfsburg", besluit De Koster.