Enfant terrible laat weer van zich horen: Zwijg allemaal, jullie kennen me niet!

Enfant terrible laat weer van zich horen: "Zwijg allemaal, jullie kennen me niet!"

Gepubliceerd: woensdag 18 maart 2015 om 14:10wo 18-03-2015 om 14:10

Het gaat niet goed met Mario Balotelli. De Liverpool-spits is al weken het mikpunt van spot. Hij maakt amper nog goals en hij wordt zelfs niet altijd meer opgenomen in de selectie. Liverpool won dinsdagavond tegen Swansea (1-0), maar The Reds konden weer niet rekenen op Balotelli. De spits plaatse na de match een video op Instagram.

Balotelli had verstek gegeven voor de match tegen Swansea City. Hij was naar eigen zeggen ziek. De Italiaan kwam ook zijn ploegmaats niet steunen tijdens de match, hij plaatste wel een verrassende video online. In het korte filmpje dat Balotelli maakte valt hij zijn criticasters aan.

"Kennen jullie mij? Hebben jullie ooit tegen mij persoonlijk gesproken? Weten jullie wat er in mijn leven allemaal gebeurd is? Jullie hebben me alleen nog maar zien spelen op het veld....dus hou je mond!"

De 24-jarige spits werd enkele jaren geleden nog gezien als een van de grootste aankomende talenten, maar die rol kon hij nooit echt waamaken. Tijdens het EK 2012 viel hij enorm op door zijn voetballend talent, maar ook door zijn streken op en naast het veld. De enfant Terrible is vertrokken bij AC Milaan en nadien bij Manchester City omdat hij telkens ruzie had met het bestuur.

Liverpool trok hem vorig jaar en hoopte hem eindelijk te kunnen kalmeren. Balotelli kon uiteindelijk nog niet veel betekenen voor The Reds. Het filmpje kan wel een teken zijn dat hij bij Liverpool blijft en zich weer wil bewijzen. Hopelijk krijgen we binnenkort Balotelli's talent nog eens te zien dan.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws