Opmerkelijke schorsing voor een speler in het Limburgse provinciale voetbal
Speler aan de kant geschoven door een tattoo

Opmerkelijke schorsing voor een speler in het Limburgse provinciale voetbal

18-03-2015 13:56
1

Opmerkelijk feit in het Limburgse provinciale voetbal. De trainer van de club Lindelhoeven stelde zijn speler niet op omwille van een tattoo. De club zit in volle degradatiestrijd en kan iedere speler wel gebruiken. Maar Dario Di Lorenzo was simpelweg aan de kant geschoven.

Di Lorenzo liet enkele weken geleden een tattoo plaatsen op zijn arm. Dit was de opmerkelijke aanleiding tot zijn niet-selectie. "Ik mocht van de tatoeëerder in de eerste week absoluut niet gaan trainen. Kwestie van geen zweet en dergelijke in de ingreep te krijgen", zegt Di Lorenzo in Het Belang van Limburg.

De afspraak met de tatoeëerder was al gemaakt, maar de coach had daar geen oren naar. "Ik vermoedde wel dat de trainer niet goed gezind zou zijn. Daarom heb ik vorige week op training ook een tandje bijgestoken. Ik dacht dat ik bij de reserven zou mogen spelen en dan tegen Termien wat speelminuten zou krijgen, maar niks daarvan. Nochtans zaten we met drie geblesseerden. De trainer verkoos echter enkele juniores aan bod te laten komen."

Voor de statistieken: Lindelhoeven verloor afgelopen weekend de cruciale wedstrijd tegen Eendracht Termien, een club uit Genk met 1-3.