Heeft Kompany losse handjes? Slachtoffer reageert op wild verhaal
Rode Duivel in nauwe schoentjes

Heeft Kompany losse handjes? Slachtoffer reageert op wild verhaal

13-03-2015 08:42

In de Britse pers is er momenteel veel te doen rond Vincent Kompany, en dan vooral over zijn gedrag naast het veld. De captain van de Rode Duivels zou tijdens de rust van Liverpool-Manchester City (2-1) gevochten hebben met zijn Braziliaanse ploegmaat Fernandinho. Die laatste komt uit de lucht gevallen: "Ik kan niets slechts zeggen over Kompany".

De verhalen rond Kompany worden breed uitgesmeerd in de Britse rioolpers, maar veel waarheid zit er kennelijk niet in. Fernandinho lacht de beschuldigingen weg in Manchester Evening News. “We hadden een discussie, meer was het niet. Er stonden mensen omheen, dus praat je met stemverheffing", luidt de simpele uitleg.

Ruzie tussen beide ploegmaats is er evenwel niet. "Ik weet niet waarom mensen denken dat we gevochten hebben. We hebben alleen gesproken over hoe we dingen beter konden doen. Dat doen we vaker, want communicatie is belangrijk. Ik kan niets slechts zeggen over Vinny. Hij is een geweldige speler, een geweldig lid van het team en ik heb hem altijd gemogen”, verzekert Fernandinho. “Het is erg raar dat dit verhaal omhoog komt. Het is iets heel kleins en het wordt plotseling erg groot gemaakt, we hebben het dezelfde dag al uitgesproken.” Case closed dus.