Club dreigt al zijn keepers te verliezen, en richt zijn pijlen op international
Servische tiener moet Mathew Ryan doen vergeten

Club dreigt al zijn keepers te verliezen, en richt zijn pijlen op international

11-03-2015 08:49

Club Brugge is zijn nieuwe Mathew Ryan op het spoor. De leider houdt meer dan ooit rekening met een zomers vertrek van zijn toptalent, en lijkt opnieuw in te zetten op een jongeling tussen de palen.

Bij Het Nieuwsblad weten ze namelijk dat Predrag Rajkovic zich mag vergewissen van aandacht uit Brugge. De pas 19-jarige Serviër is, in tegenstelling tot Ryan, wel de volgens velen vereiste 1,91 meter groot. Rajkovic is een jeugdinternational die al één keer van het echte werk mocht proeven en staat onder contract bij Rode Ster Belgrado.

Omdat zijn verbintenis na juni nog twee jaar doorloopt, zal Club de nodige centen op tafel moeten leggen om zich van zijn diensten te verzekeren. De krant schat zijn waarde op zo'n twee miljoen euro. Voor Rajkovic bekeek Club ook al de IJslander Frederik Schram, twintig jaar en actief bij het Deense Vestsjaelland.

Als Ryan verkocht wordt, het contract van Vladan Kujovic niet verlengd wordt en er rekening wordt gehouden met de vertrekwens van Sokratis Dioudis, dan zal Club meer dan een nieuwe doelman moeten vastleggen.