Schokgolf door Italië: Ik heb zijn nummer gevraagd en ga hem bellen

Schokgolf door Italië: "Ik heb zijn nummer gevraagd en ga hem bellen"

Gepubliceerd: zondag 8 maart 2015 om 22:23zo 08-03-2015 om 22:23

Geschokt en geschrokken, dat is Italië na de verschrikkelijke blessure van Federico Mattiello. Het talent van Chievo Verona brak zijn been in de competitiewedstrijd tegen AS Roma.

Mattiello ging fel het duel aan met Radja Nainggolan, die een scheen- en kuitbeenbreek veroorzaakte. "Op het moment dat ik de tackle inzette had ik het gevoel dat ik een vrije trap verdiende. Een seconde later keek ik naar de bank van Chievo en wist ik hoe laat het was", vertelt Nainggolan zijn kant van het verhaal aan Sky Sport Italia.

Op de beelden is te zien hoe het been van Mattiello vrijwel geheel dubbel klapt. "Ik ging net zo fel het duel in als hij", vervolgt de Belgische Romein. "Alleen raakte zijn been verstrikt tussen die van mij. Het is verschrikkelijk, vooral omdat Federico nog zo jong is. Ik wens hem het allerbeste. Ik heb ook zijn nummer opgevraagd, zodat ik hem later kan bellen."

In Italië wordt geschokt gereageerd op de beenbreuk van de negentienjarige Mattiello. De rechtsback, die in de winterstop overkwam van Juventus, speelde tot op heden drie keer voor Chievo.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws