Ontslag dreigt voor opvolger van Seedorf: Ik ga met opgeheven hoofd verder
AC Milan laat punten liggen tegen Hellas Verona

Ontslag dreigt voor opvolger van Seedorf: "Ik ga met opgeheven hoofd verder"

08-03-2015 09:10
1

slaagde af te rekenen met Hellas Verona (2-2). De voormalige Italiaanse grootmacht verspeelde een zeker lijkende overwinning in de slotfase waardoor de kritiek op de opvolger van Clarence Seedorf alleen nog maar groter geworden is.

"Ik ga met opgeheven hoofd verder, omdat ik net als mijn spelers alles heb gegeven. Natuurlijk zouden de commentaren anders zijn als de wedstrijd tien seconden eerder was afgelopen. Het is zonde dat we zo kort voor het einde de 2-2 hebben geïncasseerd", aldus Inzaghi over de tegentreffer in de blessuretijd van Nicolas Lopez.

AC Milan was naarstig op zoek naar drie punten, dit door de slechte positie die het momenteel inneemt op de ranglijst. De ploeg moet genoegen nemen met een tiende plaats in de Serie A. "Het was een domme goal. Een ploeg die de drie punten zo hard nodig heeft, kan zo’n doelpunt niet weggeven."

De trainer is zich er vanzelfsprekend bewust van dat de media zich zal bemoeien met zijn functioneren, zeker na de teleurstellende puntendeling tegen Hellas Verona. . "Ik hou niet van dergelijke media-rechtspraak, al weet ik dat het toch gaat gebeuren. Maar ik focus me op de ploeg. Ik hoop dat we elkaar volgende week in Florence weer zien."