Ploegmaat weet het zeker: Kleine Belg wint de Gouden Bal
Chelsea-ploegmaat Azpilicueta ziet Hazard de Gouden Bal winnen

Ploegmaat weet het zeker: "Kleine Belg wint de Gouden Bal"

06-03-2015 19:48

Eden Hazard is niet alleen 'hot' in Engeland, ook zijn teamgenoten kunnen de prestaties van de dribbelvaardige Belg wel smaken. Meer nog, zij vinden dat Hazard op hetzelfde schavotje staat als Lionel Messi en Cristiano Ronaldo. César Azpilicueta denkt dat de Rode Duivel ooit nog eens een gooi gaat doen naar de voornaamste prijs die een voetballer kan ontvangen.

César Azpilicueta denkt dat Hazard tot de beste voetballers van de wereld behoort. Hij noemt de Rode Duivel in één adem samen met Ronaldo en Messi. "We hebben het hier over twee monsters van het hedendaagse voetbal. Maar Eden is een geweldige speler en nog een stukje jonger", vertelt de Spanjaard in de Spaanse pers.

Hazard is bezig aan een topseizoen bij de Blue's. De middenvelder behoort tot de sterkhouders van Chelsea. Zijn coach José Mourinho vindt zijn speler een onmisbare schakel in het team. Hazard scoorde al negen doelpunten voor Chelsea en maakt kans op de trofee van Speler van het Jaar. Azpilicueta denkt dat Hazard zelfs hoger mag mikken. "Hij heeft meer tijd om zich te verbeteren. Ja, ik denk dat hij in de toekomst de Gouden Bal kan winnen. Aan zijn kwaliteiten zal het in ieder geval niet liggen. Ik zie wel dat hij meer bezig is met het winnen van prijzen met Chelsea dan met individuele onderscheidingen", besluit de Spaanse international.