Stuiptrekkende tweedeklasser maakt van de nood een deugd en geeft jeugd de kans
Antwerp gaat enkele beloften de kans geven om zich te bewijzen

Stuiptrekkende tweedeklasser maakt van de nood een deugd en geeft jeugd de kans

19-02-2015 15:09

De noodlijdende tweedeklasser Antwerp zit in financieel slechte papieren en de kans dat het stamnummer één een licentie zal bemachtigen voor volgend seizoen is eerder klein. Toch viel er donderdag op de Bosuil ook goed nieuws te rapen. Enkele beloften krijgen de komende weken de kans om zich te tonen in de eerste ploeg.

"Het zijn drukke tijden voor Stef Heylen Buelens, Anwar Houmani, Andy Van Hoof en Eli Nyamador. De schoolboeken mochten tijdens deze korte krokusvakantie even aan de kant, de sportbedrijvigheid nam geen vrijaf", schrijft Antwerp op zijn clubwebsite.

"Na hun wedstrijd van afgelopen maandag en de trainingen bij hun ploeg onder leiding van Steve Van Giel, worden ze deze donderdag en vrijdag op het grote oefenveld van het Bosuilstadion verwacht om er samen met de A-kern van Richard Stricker te trainen. David Iboma en Robin Lenaerts zullen de vier jonge stagiairs wegwijs maken. We wensen ze alvast een leerrijke periode toe."

Antwerp is overigens bezig aan een - alwéér - kleurloos seizoen. Na 26 speeldagen prijkt de Great Old op een elfde plaats in het klassement.