Van Hout laat zich uit over een mogelijke terugkeer naar de Indian Super League
"Zoals ik het nu zie, is alleen eerste klasse een optie in België"

Van Hout laat zich uit over een mogelijke terugkeer naar de Indian Super League

19-02-2015 10:55

Kristof Van Hout kende een geweldig avontuur in India, maar sinds zijn contract ten einde liep bij Delhi Dynamos zit hij zonder club. Momenteel traint de 28-jarige doelman mee met Lommel United. De kans dat hij ooit gaat spelen voor de tweedeklasser lijken evenwel klein.

Van Hout is tevreden, dat hij even mag trainen in Limburg. "Bij de Delhi Dynamos liep de competitie maar van september tot december. Naast de individuele oefeningen met mijn personal coach, krijg ik nu dus ook de kans om te trainen in groepsverband. Ik ben de mensen van Lommel daarvoor heel dankbaar", aldus de doelman in Het Belang van Limburg.

Op een avontuur in de Belgische Tweede Klasse zit Van Hout niet te wachten. "Of het een subtiel opstapje is naar een contract? In principe niet. Zoals ik het nu zie, is alleen eerste klasse een optie in België. Al moet je elk voorstel afzonderlijk bekijken en overwegen. Het zal een beetje afhangen van de situatie in de zomermercato."

"Ik heb ook nog contact met de mensen in India, maar een verlengd verblijf is praktisch uitgesloten. Tenzij er nog een aantrekkelijk voorstel uit de bus komt, train ik tot het einde van het seizoen hier in Lommel. Daarna zien we wel weer."