Iconen van rivaal snappen weinig van Mourinho na 'voorbarige uitspraken'
Oud-middenvelders spreken zich uit

Iconen van rivaal snappen weinig van Mourinho na 'voorbarige uitspraken'

18-02-2015 10:25
2

Jose Mourinho beweerde voor het achtste finale-duel in de Champions League met Paris Saint-Germain dat het huidige Chelsea een geweldig team is. Tegen de Fransen kwam daar weinig van terecht en Mourinho mocht zijn handjes dichtknijpen met een gelijkspel. Uiteraard keerden uitspraken direct als een boemerang terug. 

Roy Keane zou de laatste zijn die het uitdelen van een portie kritiek achterwege laat als daar de kans toe is. Tegenover Engelse media stelde de oud-speler van Manchester United dat de uitlatingen van de Portugese coach op zijn minst voorbarig te noemen zijn. "Natuurlijk is er het potentieel aanwezig voor een geweldig team en natuurlijk is Mourinho een geweldige manager. Maar er moeten nog wel prijzen gepakt. Om op dit moment al te zeggen dat je een geweldig team bent, is onzin."

Een ander clubicoon van Manchester United sloot zich aan bij de Ier. Paul Scholes, die recent ook nog forse kritiek uitte aan het adres van Louis van Gaal door te stellen dat het spel van The Red Devils niet om aan te zien is, sprak woorden van gelijke strekking. "Over vier of vijf jaar kunnen we er pas iets zinnigs over zeggen, als Chelsea ieder jaar een grote prijs pakt. Nu is het nog te vroeg om te stellen dat Chelsea een geweldig team is."