Anderlecht-speler doet niet mee met hype: Dan was ik al lang geblesseerd
Deschacht krijgt steeds vaker gênante vragen

Anderlecht-speler doet niet mee met hype: "Dan was ik al lang geblesseerd"

17-02-2015 18:37

Het antwoord op de mytische vraag over seks voor de wedstrijd goed is, moeten wij u helaas verschuldigd blijven. Maar dat de hype van het moment 'Alle dagen seks' inslaat als een bom, is een zekerheid. Het VIJF-programma wordt gepresenteerd door Annelien Coorevits. De ex-Miss België van 2007 is de vriendin van Anderlecht-speler Olivier Deschacht. 

Deschacht wordt sinds de start van de uitzendingen vaak aangeklampt op straat. De verdediger krijgt de ene gênante vraag na de andere op zich afgevuurd.
"Ik doe daar zelf niet aan mee, hé", grapt Deschacht in Story. "Al krijg ik die vraag nu natuurlijk constant."

De steeds weerkerende vraag of seks voor de match kan, beantwoordt Deschacht met een knipoog. "Trouwens, mocht ik alle dagen seks hebben, dan was ik nu allang geblesseerd. Nee, dat is een grapje, maar ik denk echt niet dat het voor profvoetballers zo'n goed idee is. Je zou eens moeten navragen hoeveel spelers vrijen op de dag van de wedstrijd. Volgens mij zullen er dat niet zo veel zijn."

Een vrijpartij voor de wedstrijd zit er dus niet in voor de 33-jarige Deschacht. Maar pijnstillers heeft de Anderlecht-speler wel nodig om een wedstrijd aan te vatten, gaf Deschacht eerder deze week nog aan.