Club uit Angola moet serieus genomen worden voor transferstunt van jewelste

Club uit Angola moet serieus genomen worden voor transferstunt van jewelste

Gepubliceerd: donderdag 12 februari 2015 om 13:02do 12-02-2015 om 13:02

Het Angolese Kabuscorp gaat zeer waarschijnlijk opnieuw stunten met de komst van een voormalig wereldster. De club wil Ronaldinho in de zomer verwelkomen en is al vrij zeker van de transfer van de Braziliaan.

In november 2014 meldde Kabuscorp al dat het in onderhandeling is met de entourage van de 34-jarige Ronaldinho, momenteel in Mexico spelend voor Querétaro. "Met Ronaldinho kunnen we de Afrikaanse Champions League winnen en met succes deelnemen aan het WK voor clubs", sprak president Bento Kangamba destijds.

Kabuscorp moet serieus genomen worden, want in 2012 haalden zij een landgenoot van Ronaldinho naar Angola. Rivaldo speelde één seizoen voor de club en scoorde achttien keer (21 duels). Verwacht wordt nu dat Ronaldinho en/of Kabuscorp binnenkort met nieuws komt. Kangamba is zelf al zeker van de komst van de voormalig wereldvoetballer van het jaar.

"Het is een zekerheid", was hij stellig voor de camera van Televisão Pública de Angola. "We onderhandelen, maar Ronaldinho moet eerst zijn contract bij zijn huidige club beëindigen. Daarna is hij in staat om zich in juni bij ons te voegen. Ik heb voor Ronaldinho gekozen, omdat ik kwaliteit in de selectie wil."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws