Fan neemt onbetaald verlof om een selfie te nemen met zijn idool

Fan neemt onbetaald verlof om een selfie te nemen met zijn idool

29-01-2015 18:05
0

Je moet het maar voor over hebben, een jaar onbetaald verlof nemen om een rondreis te maken. Dat deed Cédric Demets, een 29-jarige supporter van Club Brugge. Demets had een heel bijzondere reden om Down Under af te zakken. Hij volgt de prestaties van Club-doelman Mathew Ryan op de voet.

Ryan strijdt met zijn land Australië in de Asian Cup. De Socceroos doen het goed. Australië staat op een tweede plaats in de groep. Demets woonde onder meer de wedstrijd tegen Oman bij. De Ieperling was onder de indruk, vertelt hij op de website van Club Brugge.

“Er zaten welgeteld 50.276 toeschouwers op de tribunes”, vertelt de Ieperling. "Niet slecht vond ik voor een weinig aansprekende affiche. De sfeer in het stadion was aangenaam en bij momenten ook luidruchtig, maar dat was grotendeels te wijten aan het feit dat ik in het vak naast de Australische spionkop zat."

Het moment kwam pas na de wedstrijd. Demets wachtte zijn held op in een truitje van Club Brugge. " Mathew is hot in Australië en keek vanzelfsprekend verbaasd op toen hij me achter de omheining in mijn Clubshirt en dito sjaal ontwarde. ‘Ben je speciaal voor mij uit België naar hier gekomen om mij aan het werk te zien ?’, was zijn eerste reactie tijdens een kort gesprek onder vier ogen. De volledige uitleg over mijn aanwezigheid bespaarde ik hem, maar hij stond er op met mij een ‘selfie’ te nemen. Een klasseboy is ‘onze Ryan’. Ik was écht onder de indruk. Een moment om te koesteren."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie