Coosemans dreigt na ruzie geen speelminuten meer te krijgen bij staartploeg
Coosemans moet mogelijk op de bank plaatsnemen

Coosemans dreigt na ruzie geen speelminuten meer te krijgen bij staartploeg

28-01-2015 08:22

Colin Coosemans zit met de gebakken peren. De transfer van de doelman van Waasland-Beveren naar KV Mechelen lijkt door een vertrouwensbreuk serieus op de helling, waardoor de Belgische jeugdinternational wellicht vijf maanden langer bij de staartploeg zal moeten blijven.

Dat is vervelend nieuws voor de doelman, die zijn plek verloren ziet gaan aan invallersdoelman Kenny Steppe. Die tekent de een van de volgende dagen een nieuw contract van twee jaar en wordt de nieuwe nummer één bij Waasland-Beveren.

Op zijn eigen facebookaccount reageerde hij nog op de geruchten dat hij niet meer voor Waasland-Beveren en maakte hij zijn situatie bij de staartploeg helemaal onmogelijk. De doelman miste dit seizoen nog geen enkele minuut in de competitie (op de vorige speeldag na, red.), maar lijkt de volgende vijf maanden nu op de bank plaats te moeten nemen.

Omdat Wouter Biebauw nog niet naar KV Oostende trekt, is de kans ook klein dat KV Mechelen Coosemans deze winter nog zal aantrekken. De doelman blijft wel nog een optie voor volgend seizoen. Hij heeft een aflopend contract waardoor KV Mechelen hem gratis kan inlijven. Dat meldt Het Nieuwsblad.