Reyes ziet transfer naar Anderlecht wel zitten: Ik ben niet helemaal gelukkig

Reyes ziet transfer naar Anderlecht wel zitten: "Ik ben niet helemaal gelukkig"

Gepubliceerd: woensdag 28 januari 2015 om 08:10wo 28-01-2015 om 08:10

Anderlecht is na het mislopen van Alexander Scholz en Alexander Milosevic nog steeds op zoek naar een nieuwe verdediger. Na lang onderhandelen lijkt Diego Reyes die beoogde versterking te worden.

Besnik Hasi raakte enkele maanden geleden gecharmeerd door de Mexicaan in de interland tussen Nederland en Mexico. Steven Defour prees hem ook aan bij Anderlecht en door de goeie contacten met Luciano D'Onfrio lijkt de transfer een van deze dagen officieel bekend gemaakt te worden.

Porto doet nog wat moeilijk omdat het weinig alternatieven achteraan heeft, maar Reyes stuurt nu zelf aan op een vertrek. "Door een gebrek aan speelminuten ben ik niet 100 procent gelukkig bij Porto", citeert Het Nieuwsblad de verdediger. "Ik weet dat er veel ploegen in mij geïnteresseerd zijn en contact opnamen met mijn makelaar."

Ook Parma en PSV lonken naar de diensten van de Mexicaans international, maar die zijn minder concreet dan paars-wit. Een akkoord tussen Porto en de Belgische landskampioen is er nog niet, maar een huurconstructie behoort wel tot de mogelijkheden. De Mexicaan ligt nog tot 2018 onder contract bij Porto.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws