Pas getransfereerde Rode Duivel krijgt er alweer een stevige concurrent bij
Koen Casteels ziet zijn nieuwe club Werder Bremen zich versterken met de Duitse jeugdinternational Michael Zetterer

Pas getransfereerde Rode Duivel krijgt er alweer een stevige concurrent bij

27-01-2015 19:20

Enkele weken geleden verruilde Rode Duivel Koen Casteels Hoffenheim voor Wolfsburg. De club van Kevin De Bruyne en de betreurde Junior Malanda leende de 22-jarige Limburger meteen uit aan Werder Bremen. Bij de ploeg van Viktor Skripnik moest Casteels de concurrentie aangaan met Raphael Wolf. Dinsdag raakte echter bekend dat Bremen nog een derde doelman aantrok: de Duitse jeugdinternational Michael Zetterer. Dat meldt Sporza.

"Met Michael Zetterer halen we een van Duitslands grootste talenten in huis. Het is een aanwinst voor de toekomst, maar wegens omstandigheden konden we hem nu al naar Bremen halen. Met Raphael Wolf, Koen Casteels en Zetterer beschikken we nu over drie doelmannen van Bundesliga-niveau", legt Bremen uit.

De 19-jarige Zetterer is de vaste doelman van de nationale ploeg van Duitsland onder de 20 jaar. Hij werd opgeleid bij vierdeklasser Unterhaching, een ploeg die begin jaren 2000 nog even in de Bundesliga actief was. 

Werder Bremen doet het dit seizoen overigens niet zo goed in de Duitse competitie. De traditieclub, gelegen aan de rivier de Weser, staat op een ontgoochelende zestiende plaats, slechts twee puntjes boven de degradatieplaatsen.