Club Brugge is nog een tweede aanvaller liever arm dan rijk
Blauw-zwart zoekt oplossing voor overbodige spits

Club Brugge is nog een tweede aanvaller liever arm dan rijk

27-01-2015 17:21

Het zijn drukke tijden bij Club Brugge. De kern van Michel Preud'homme lijkt immers wat te vol. Daarom probeert blauw-zwart nog snel enkele spelers te slijten. De volgende in het rijtje is Shangyuan Wang.

Volgens Het Laatste Nieuws is er alvast interesse uit de Major Soccer League. Om welke Amerikaanse ploeg het gaat, meldt de krant niet. De kans dat Club Brugge mee werkt aan een uitleenbeurt of een transfer is groot. Wang, die sinds 2013 voor Club Brugge speelt, past immers niet meer in de plannen van Club Brugge. Bij Club Brugge ligt de Chinees nog tot midden volgend jaar onder contract. Vorig seizoen deed hij nog een paar keer mee. Dit seizoen kwam hij bij de hoofdmacht nog niet in actie.

Maandag werd al duidelijk dat Club Brugge zijn kern wil verkleinen. Het bereikte een akkoord met FSV Mainz 05 in verband met Nicolas Castillo. Als de Chileense belofteninternational zijn medische test doorstaat, gaat hij tot het einde van het seizoen op huurbasis aan de slag in Duitsland. Club Brugge liet weten geen vervanger voor de aanvaller te halen.