Staartploeg uit Primera Division wil gevallen Belgisch talent laatste kans geven
Ex-Buffalo op weg Granada

Staartploeg uit Primera Division wil gevallen Belgisch talent laatste kans geven

27-01-2015 16:23

Ooit was hij het grootste talent van België, maar momenteel zit Yassine El Ghanassy zonder club. Daar kan binnenkort mogelijk verandering in komen. Het Spaanse Granada denkt volgens Het Nieuwsblad aan de gewezen Rode Duivel.

Met de loopbaan van El Ghanassy gaat het al een tijdje van kwaad naar erger. Bij AA Gent was hij eerst de ster, maar moest daar later weg vanwege zijn gedrag. Uitleenbeurten aan Engelse West Bromwich Albion en het Nederlandse Heerenveen waren geen succes. Dat was ook niet zijn terugkeer bij AA Gent. Zelfs een avontuur bij Al Ain FC in Abu Dhabi liep op een sisser af.

Vorige week leek de aanvallende middenvelder nog op weg naar het olierijke Almaty uit Kazachstan, maar de 24-jarige El Ghanassy bedacht zich op het laatste moment. De ploeg wou dat hij een contract tekende voor drie seizoenen. De speler wou zijn handtekening zetten onder een contract van maximum twee seizoenen.

Ondertussen is El Ghanassy een vrije speler. Granada kan alle versterking gebruiken. De ploeg staat helemaal onderaan in Spanje. In 20 wedstrijden verzamelde het amper 15 punten.