De Tien: transfers die nog deze week officieel kunnen worden

De Tien: transfers die nog deze week officieel kunnen worden

28-01-2015 10:10
1

Nu de transferperiode zijn slotstuk nadert, steken steeds meer geruchten de kop op. Vandaag een overzicht van tien transfers die zich deze transferperiode nog kunnnen voltrekken.

Vlad Chiriches (Tottenham Hotspur naar AS Roma)
Vlad Chiriches lijkt onderdeel te worden van een ruildeal tussen Tottenham Hotspur en AS Roma. De verdediger van Tottenham zou naar Roma moeten verkassen in ruil voor spits Mattia Destro. 

Emmanuel Adebayor (Tottenham Hotspur naar Parma)
Ondanks dat het salaris van Emmanuel Adebayor nog een struikelblok vormt, lijkt Parma er nog alles aan gelegen om de Togolees naar de Serie A te halen. Het is enkel de vraag hoeveel geld de spits wenst in te leveren voor zijn overgang.

Gabriel Paulista (Villarreal naar Arsenal)
De transfer van Gabriel Paulista naar Arsenal lijkt nagenoeg rond. Nu de verdediger van Villarreal ook in het bezit schijnt te zijn van een werkvergunning, lijkt het een gedane zaak dat de Braziliaan deel gaat uitmaken van de equipe van Arsène Wenger. 

Darren Fletcher (Manchester United naar West Ham United)
De dagen van Darren Fletcher bij Manchester United lijken te zijn geteld. De middenvelder mag transfervrij vertrekken en staat in serieuze belangstelling van West Ham United.

Seamus Coleman (Everton naar Manchester United)
Louis van Gaal maakt serieus werk van Seamus Coleman. De verdediger moet voor dertig miljoen euro overkomen van Everton en is bedoeld om de concurrentiestrijd rechtsachterin bij United nieuw leven in te blazen.

Dimitar Berbatov (AS Monaco naar Queens Park Rangers)
Dimitar Berbatov lijkt zijn zinnen te hebben gezet op een terugkeer naar de Premier League. De spits zou graag weer in Londen willen vertoeven en is een oude bekende van Harry Redknapp, de huidige trainer van Queens Park Rangers. Berbatov moet ongeveer 1,3 miljoen euro kosten.

Douglas Costa (Shakhtar Donetsk naar Chelsea)
Chelsea zou bereid zijn om 21 miljoen euro over te maken voor de Braziliaanse aanvaller Douglas Costa. De technicus van Shakhtar Donetsk zou er zelf ook oren naar hebben om de overstap te maken naar The Blues.

Alexandre Pato (São Paulo naar Queens Park Rangers) 
Alexandre Pato lijkt definitief terug te keren naar het hoogste niveau. De Braziliaanse dribbelaar, die eerder speelde voor AC Milan, speelt momenteel nog op huurbasis voor São Paulo, maar staat in serieuze belangstelling van Queens Park Rangers.

Juan Cuadrado (Fiorentina naar Chelsea)
De Colombiaan Juan Cuadrado zou inmiddels overeenstemming hebben bereikt met Chelsea om zijn transfer richting de Londense club compleet te maken. De middenvelder komt over van het Italiaanse Fiorentina.

Andre Schürrle (Chelsea naar VfL Wolfsburg)
Aanvaller en Duits wereldkampioen Andre Schürrle kan voor ongeveer dertig miljoen euro de overstap maken naar VfL Wolfsburg. Dat zou geen onlogische stap zijn voor de Duitser die bij Chelsea op een zijspoor is geraakt.