Coosemans boos na uitspraken coach over transfer: Strookt niet met werkelijkheid
Transfersoap sleept aan

Coosemans boos na uitspraken coach over transfer: "Strookt niet met werkelijkheid"

27-01-2015 09:36

De al enige tijd aanslepende geruchten rond een overgang van doelman Colin Coosemans zijn nog niet voorbij. Vandaar reageerde de jonge Belg zelf op de sociale media met zijn visie van de feiten.

De komst van Colin Coosemans werd enkele dagen geleden al als definitief aangekondigd, maar dat werd later ontkent door KV Mechelen. Afgelopen weekend zat Coosemans dan niet in de kern omdat hij volgens trainer Guido Brepoels 'geen speler van Waasland-Beveren meer is'.

"In december heb ik met Waasland-Beveren onderhandeld over een eventuele verlenging van mijn aflopend contract. Die onderhandelingen hebben niet geresulteerd in een nieuwe overeenkomst", begint Coosemans zijn verhaal op Facebook en Twitter. "Vorige week had Waasland-Beveren met KV Mechelen een akkoord voor een transfer in januari. Tot nu toe is er nog geen deal gesloten."

Gemotiveerd

Hij ontkent echter dat die onderhandelingen zijn motivatie voor Waasland-Beveren zouden hebben beïnvloed. "Het is nooit mijn keuze geweest niet meer in actie te komen", legt hij uit. "Ik heb ook altijd het grootste respect getoond tegenover de club en haar supporters. Ik accepteer het dus niet dat mensen het beeld proberen te creëren dat ik niet gemotiveerd ben om de kleuren van Waasland-Beveren te verdedigen."