Over en uit voor Chileense spits van Club Brugge?

Over en uit voor Chileense spits van Club Brugge?

24-01-2015 14:11
0

Bij Club Brugge kon Nicolas Castillo nooit de verwachtingen inlossen. De spits zit momenteel wel al aan acht treffers, maar toch is het bestuur niet tevreden. Club denkt er aan om Castillo te laten gaan en ze hebben zelfs al een vervanger op het oog. 

Chuba Akpom, de 19-jarige Engelse jeugdinternational zou volgens Club Brugge de ideale vervanger zijn voor Castillo. Akpom speel momenteel bij Arsenal, maar de jonge belofte wil niet bijtekenen en kan volgend seizoen transfervrij vertrekken.

Of Club er ook effectief in zal slagen om Akpom naar Brugge te halen is de grote vraag. De spits staat namelijk ook in de belangstelling van Borussia Dortmund, Feyenoord en FC Twente. Club haalt aan dat het wel enkel maar een bod zal doen als Castillo vertrekt.

Nicolas Castillo is geen vragende partij om te vertrekken. De Chileense spits voelt zich goed en wil zelfs topschutter worden. "Met nu al acht goals is dat zelfs goed mogelijk", vertelt hij. "De eerste in stand zit aan twaalf goals, dat is geen groot verschil".

"Ik wil niet vertrekken momenteel, maar als Club Brugge echt van mij af wil, dan moet ik wel gaan nadenken over mijn toekomst, misschien speel volgende zomer dan toch ergens anders".

Vorige zomer ging het gerucht dat AS Roma en AC Milan interesse hadden in de spits.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie