Westerlo-verdediger wil Malanda eren met goede prestatie tegen 'zijn' Essevee
Godeau neemt het op tegen Essevee

Westerlo-verdediger wil Malanda eren met goede prestatie tegen 'zijn' Essevee

24-01-2015 08:42

De wedstrijd tussen Zulte Waregem en Westerlo wordt een speciale voor Bruno Godeau. De verdediger van Westel neemt het op tegen zijn moederclub en voorspelt een emotionele wedstrijd in het Regenboogstadion.

De verdediger was afgelopen dinsdag present op de begrafenis van ex-ploegmaat Junior Malanda, waarmee hij een intense band had. "Twee seizoenen lang heb ik niet alleen met hem samen gespeeld bij Zulte, als Brusselaars reden we ook elke dag samen naar de training en terug", zegt hij in Het Laatste Nieuws.

"Uren en uren heb ik met hem in de auto doorgebracht tussen Brussel en Waregem en het zal me altijd bijblijven dat we over alles konden praten. Het was dan ook vanzelfsprekend dat ik aanwezig was op zijn begrafenis. Het was de hommage die hij verdiende, al is hij natuurlijk veel te snel van ons heengegaan."

Herinneringen

Godeau denkt dat ook dat de match tegen Zulte Waregem een emotionele wordt. "Vanaf dat we met de spelersbus in Waregem arriveren, zal het stadion ongetwijfeld herinneringen oproepen aan Malanda. Het wordt hoe dan ook een extra speciale avond, zowel naast als op het veld."