Cercle-aanvoerder voelt zich meer dan gewaardeerd bij de Vereniging

Cercle-aanvoerder voelt zich meer dan gewaardeerd bij de Vereniging

Gepubliceerd: zaterdag 24 januari 2015 om 08:25za 24-01-2015 om 08:25

Cercle-aanvoerder Hans Cornelis staat zondag voor zijn twaalfde Brugse derby. De rechtsachter weet na vijf seizoenen Club en zes seizoenen Cercle hoe belangrijk die wedstrijden in Brugge zijn.

Cercle lijkt na een moeilijke start nu eindelijk een goede vorm gevonden te hebben. "Er is veel veranderd", zegt hij in Het Laatste Nieuws. "We zitten in een goeie flow en ook de buitenwereld kijkt op een andere manier naar Cercle."

De vereniging staat voor drie wedstrijden tegen grote rivaal Club. "Drie derby's op korte tijd is natuurlijk heel plezant. Het worden anderzijds drukke weken voor ons. Naast voetbal en rust zal er niet veel tijd over zijn. Tegen Charleroi hebben wel gezien dat we een brede kern hebben met veel mogelijke oplossingen."

Vijf jaar Club wis je niet zomaar uit. Toch heeft Cornelis nog weinig gevoelens voor zijn oude ploeg. "Intussen heb ik geen banden meer bij Club. Timmy Simons en Phillipe Clement ken ik nog, maar daar stopt het. Toen ik hier aankwam hingen er spandoeken met verwensingen op het trainingsveld, maar dat is snel voorbij gegaan. Het belangrijkste is dat je presteert, ongeacht je verleden, en dan gaat het snel. Ik voel me hier enorm gewaardeerd door de supporters en dat geldt ook andersom."

Contractverlenging

"Hopelijk kan ik volgens seizoen ook voor Cercle spelen. In het begin van het seizoen was ik veel bezig met die contractverlenging, maar nu denk ik er niet meer aan. Ik zie wel waar mijn toekomst ligt. Cercle is sowieso mijn eerste keuze."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws