Transferhonger van Anderlecht nog niet over: verdediger uit de Serie A op de radar
Paars-wit speurt in Italië naar versterking

Transferhonger van Anderlecht nog niet over: verdediger uit de Serie A op de radar

21-01-2015 10:14
1

Anderlecht pakte woensdag uit met een transfer op 'u' tegen te zeggen. Het haalde Marko Marin van Chelsea voor de rest van het seizoen naar het Astridpark. Toch is het huiswerk van manager Herman Van Holsbeeck nog niet af. Paars-wit heeft nog nood aan een verdediger. Mogelijk komt die uit de Serie A.

Volgens het Italiaanse Calciomercato denkt Anderlecht aan Diego Novaretti van Lazio. El Flaco is een 29-jarige Argentijnse verdediger. Vorig seizoen kwam hij 17 keer uit voor Lazio. Dit seizoen deed hij amper mee met de Romeinen in de competitie.

Novaretti begon zijn loopbaan in eigenland bij Belgrano. Daarna verhuisde hij naar Toluca in Mexico. In het seizoen 2013 - 2014 haalde Lazio hem er weg en legde Novaretti voor vier seizoenen onder contract. Bij Lazio speelt op dit moment een Argentijn die ze bij Anderlecht heel goed kennen, ex-speler Lucas Biglia. Mogelijk kan hij Novaretti overtuigen om voor paars-wit te kiezen. Het Griekse Olympiakos Piraeus toont immers ook interesse in Novaretti.