OFFICIEEL: Standard laat opnieuw een overbodige spits vertrekken

OFFICIEEL: Standard laat opnieuw een overbodige spits vertrekken

Gepubliceerd: maandag 19 januari 2015 om 18:00ma 19-01-2015 om 18:00

Standard Luik heeft maandag definitief afscheid genomen van Kensuke Nagai. De Japanse spits komt vanaf heden uit voor Nagoya Grampus. Dat maakten de Rouches zelf bekend via hun officiële webstek.

Nagai maakte in 2013 de overgang van Nagoya Grampus naar Standard Luik. De 25-jarige spits kwam er twaalf keer in actie, maar wist niet te overtuigen. Het bestuur van Standard besloot om Nagai uit te lenen aan zijn ex-club en daar lukte het wel. De aanvaller was er meteen goed voor twaalf doelpunten en keerde afgelopen zomer terug naar Luik.

Coach Ivan Vukomanovic geloofde echter niet in Nagai en het bestuur van Standard besloot maandag om de Japanner definitief te laten terugkeren naar Nagoya Grampus. Nagai is lang niet de eerste spits die Standard verlaat. De Rouches lieten eerder al Tony Watt en Jonathan Viera vertrekken. Hoeveel Standard uiteindelijk nog kreeg voor Nagai, is nog niet geweten.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Spelers geboren in de jaren '80, '90 en '00. Wat is jouw perfecte voorhoede? Je mag maar één speler per generatie kiezen!

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws