Preud'homme over bekerpartij: Het wordt vooral wennen voor onze buitenlanders
Brugge maakt nog steeds kans op drie prijzen

Preud'homme over bekerpartij: "Het wordt vooral wennen voor onze buitenlanders"

19-01-2015 16:16

Club Brugge neemt het dinsdag in de terugwedstrijd van de Beker van België op tegen KV Mechelen. Coach Michel Preud'homme blikte al eens vooruit op het belangrijke duel tegen de Maneblussers.

Bij Club is de focus vooral gericht op de landstitel, maar Preud'homme wil de beker niet zomaar links laten liggen. "Toen het schema van de bekerloting aan mijn spelers werd voorgelegd, onderstreepten we dat Club ‘in de makkelijkste’ categorie was onderverdeeld om mogelijks door te stoten naar de finale. De strijd om de Cofidis Cup is hoe dan ook de kortste weg naar een prijs."

Voor Club staat er dinsdag heel wat op het programma, maar niet iedereen loopt even warm voor de bekerpartij. Volgens Het Nieuwsblad worden er slechts 5.000 supporters verwacht. "Het wordt vooral wennen voor onze buitenlanders die geen Vlaamse kranten lezen. Ik zal hen dat ook duidelijk maken tijdens de wedstrijdbespreking. Ik ben er evenwel van overtuigd dat degenen die present zullen tekenen ons meer dan voldoende zullen ondersteunen om een ronde verder te geraken", aldus MPH op de officiële webstek van Blauw-Zwart.